Locatie

Route

De manege is op verschillende manieren gemakkelijk te bereiken. 

Voor uw navigatie

Manege Sonniushof
Sonniuswijk 35 
5691 PD Son

Vanuit Son

Rijd vanuit Son richting Nijnsel. Na de voetbalvelden ga je linksaf de Bijenlaan op. Deze weg gaat over in de Sonniuswijk. Na ongeveer 2 km ligt de manege aan je linkerhand.

Vanuit Eindhoven via de A50

Rijd via de Kennedylaan Eindhoven uit en de A50 op. Neem de eerste afslag op de A50 Son en Breugel. Ga boven aangekomen linksaf de N620 (Bestseweg) richting Best op. Ga na ongeveer 3 km rechtsaf de Molenheideweg op. Deze gaat na 1 km via een flauwe bocht over in de Sonniuswijk en de manege vind je na 2 km aan je rechterhand. 

Vanuit Eindhoven via Best

Rijd via de Boschdijk of via de A2 naar afrit 28 bij het Shell station en de McDonalds. Neem de afslag richting Best Centrum en daarna de Oude Rijksweg richting Best op. Je rijdt nu parallel aan de A2. Bij de rotonde rechtsaf de A2 over, en meteen de eerste afslag rechts richting Son en Breugel (Sonseweg). Na anderhalve kilometer linksaf de Molenheideweg op. Deze gaat na 1 km via een flauwe bocht over in de Sonniuswijk en de manege vind je na 1 km aan je rechterhand.

Vanaf ‘s-Hertogenbosch via de A2

Neem afslag Best West/St.-Oedenrode. Ga bovenaan links (rotonde) en daarna 2e weg rechts (direct na een groothandelstuincentrum) de Oude Baan op. Rijd einde van de Oude baan links de Molenheideweg in , die overgaat via een flauwe bocht in de Sonniuswijk, na 1 kilometer rechts ligt de manege.